Kursi Intensiv i Anglishtes në Ferizaj

Click here to edit subtitle

Blogu kryesor

Kursi - Probleme te Vecanta ne Pervetesimin e Gjuhes Angleze

Posted by OSA EC on February 26, 2014 at 3:05 PM

 

Ku kurs një mujor shërben veç për atë nxënës dhe student që kanë një bazë të njohurive të gjuhës angleze , por që hasin në disa probleme të veçanta të gramatikes së bazike të gjuhës angleze.

Ky kurs do zhvillohet nga 10 mars deri 28 mars në dy orare paradite dhe pas dite .

Kursi kushton 15 euro 

Të interesuarit mund të aplikojnë deri me 8 mars 2014. 

Apliko këtu 

https://docs.google.com/forms/d/18CyZateo66SNMau2nq5-p80xV_v8fKLkfeOsQE089Yo/viewformCategories: Kurse

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments