Kursi Intensiv i Anglishtes në Ferizaj

Click here to edit subtitle

Blogu kryesor

Ja pse duhet te i mesoje gjuhet e huaja

Posted by OSA EC on February 28, 2014 at 4:15 PM

Familjet janë të ndërgjegjësuara sa i përket lidhjes së drejtpërdrejtë të një edukimi të mirë me mësimin e gjuhëve të huaja. Metodat e mësimit të gjuhës së huaj te fëmijët ndryshojnë nga metodat e të rriturve.

Fëmijët mund të përdorin aftësitë intuitive dhe imituese. Në metodat e mësimit të gjuhës së huaj te fëmijët janë të rëndësishme materialet zanore dhe vizuale. Mësimi i gjuhës ndihmon në zhvillimin e aftësive komunikuese të fëmijës dhe në depozitimin e njohurive.

Njohuritë e marra në moshë të vogël janë më jetëgjata dhe mund të mbahen mend për gjithë jetën. Në trurin e personave që flasin më shumë se një gjuhë krijohen më shumë rrjeta nervore dhe çdo gjë që e vë në punë trurin mundëson një zhvillim më të mirë të tij. Fëmijët që mësojnë gjuhë të huaj që në moshë të vogël janë më me fat se të tjerët, por mund ta harrojnë atë nëse nuk e përsërisin.

Prandaj është e nevojshme praktika e gjuhës së huaj me familjen, leximi i librave të përshtatshëm për moshën e fëmijës dhe shoqërimi me nxënës të huaj. Në të njëjtën kohë, fëmijët që mësojnë një gjuhë mund të mësojnë shumë lehtë një gjuhë të dytë të huaj. Mësimi i një gjuhe të huaj është shumë i rëndësishëm për çdo person, ajo duhet për të ndjekur zhvillimet e fundit dhe aktualitetin. Krahas kësaj, gjuha e huaj mundëson dhe zhvillimin e tolerancës ndërkulturore.

Categories: Artikuj

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

40 Comments

Reply JamosHix
5:41 PM on May 30, 2021 
You have made your point.
https://topessaywritingbase.com/
Reply JamosHix
11:11 AM on June 3, 2021 
Cheers. Very good stuff.
https://englishessayhelp.com/
community service essays
dissertation research
university essay help
writing websites
writing a memoir essay
custom writing
essay writing service forum
cpm homework help
website analysis essay
help in thesis writing
persuasive writing essays
dissertation research
custom written essays
https://contest101.webs.com/apps/guestbook/
Reply JamosHix
12:01 AM on June 4, 2021 
Really loads of superb knowledge!
https://englishessayhelp.com/
essay buy
college essay
art college essay
resume writing service
essay writing help for students
write my essay
how to write an cause and effect essay
doctoral dissertations
best writing essay
dissertations online
college essay prompts
essay writing services review
personal college essays
https://contest101.webs.com/apps/guestbook/
Reply JamosHix
1:25 PM on June 4, 2021 
Fantastic facts. Many thanks!
https://scoringessays.com/
writing a essay about yourself
resume writing service
help writing essay
thesis writing service
best writing service reviews
papers writing service
college essay for sale
online coursework
how to write an effective essay
how to write a research papers
essays about college education
essay writing services
argumentative essay for college
https://contest101.webs.com/apps/guestbook/
Reply JamosHix
2:05 AM on June 5, 2021 
You expressed that superbly.
https://topessayservicescloud.com/
how to write a introduction paragraph for an essay
college essay
how to write a essay paper
argumentative essay
academic writing essay
custom writings
best college essay writing services
paper writing services
write my essay students
thesis editing
college personal essays
essay writer
custom essay paper writing
https://contest101.webs.com/apps/guestbook/
Reply JamosHix
2:56 PM on June 5, 2021 
Good posts. Many thanks!
https://quality-essays.com/
top essay writing websites
dissertation writing
princeton college essay
how to write an argumentative essay
i need help on writing an essay
my homework
custom essay service toronto
thesis writing service
how to write a well written essay
coursework
how to write an application essay
writing websites
pay someone to write an essay
https://smilevault1.webs.com/apps/blog/show/48256738-comprar-bitc
oins-con-tarjeta-de-cr
Reply JamosHix
3:55 AM on June 6, 2021 
Kudos! Quite a lot of information!
https://topessaywritingbase.com/
essay writing company reviews
custom papers
best college essay editing service
professional resume writing service
college transfer essay
paper writing
how write an essay
help writing thesis statement
cheap essay writing service online
thesis statement maker
help in writing an essay
argumentative essay topics
custom essay writing toronto
https://contest101.webs.com/apps/guestbook/
Reply JamosHix
10:44 AM on June 6, 2021 
Really loads of valuable facts.
canadia online pharmacy
https://myvirol.webs.com/apps/guestbook/
Reply JamosHix
12:11 PM on June 9, 2021 
Great stuff, Regards.
https://topessaywritinglist.com/
personal essay college application
https://topessayssites.com/
college essay on diversity
https://theessayswriters.com/
narrative essay writing
https://englishessayhelp.com/
essay help pros
https://one2onecoaching.webs.com/apps/blog/show/23634327-mentorin
g-and-training-for-relationship-coaches
Reply JamosHix
1:21 PM on June 10, 2021 
Nicely put. Regards.
https://essayextra.com/
essay services reviews
https://essayextra.com/
essays about service
https://topessayservicescloud.com/
college application essay help online
https://essayextra.com/
essay writing prompts high school
https://zukservices.webs.com/apps/guestbook/
Reply JamosHix
2:46 PM on June 11, 2021 
Appreciate it, A lot of stuff!
https://paperwritingservicestops.com/
how to write a evaluation essay
https://freeessayfinder.com/
essay writing homework help
https://homeworkcourseworkhelps.com/
writing essay introduction
https://topessaywritingbase.com/
essays on community service
https://wendyswan.webs.com/apps/blog/show/45534079-signages-as-ar
t-and-interaction-
Reply JamosHix
4:49 PM on June 12, 2021 
You actually reported it wonderfully!
https://dissertationwritingtops.com/
essay writer funny
https://essayssolution.com/
write my essay.com
https://theessayswriters.com/
write my essay review
https://topswritingservices.com/
how to write a text analysis essay
https://garabatosdemivida.webs.com/apps/blog/show/42596134-con-oj
os-de-turista-
Reply JamosHix
6:16 PM on June 13, 2021 
Nicely put. Many thanks.
https://essayhelp-usa.com/
pay for someone to write my essay
https://writingthesistops.com/
college essay on leadership
https://bestessayscloud.com/
college essays prompts
https://essayssolution.com/
steps to writing a persuasive essay
https://sunehrapuran.webs.com/apps/guestbook/
Reply JamosHix
11:48 PM on June 17, 2021 
Whoa a lot of useful advice.
http://www.78901.net/alexa/index.asp?url=cadmed-bb.com
https://cse.google.co.th/url?q=https://cadmed-bb.com
https://www.ocbin.com/out.php?url=cadmed-bb.com%2F
http://mosgorizbirkom.ru/web/guest/main?p_p_id=101&p_p_lifecycle=
0&p_p_state=maximized&p_p_mode=view&_101_struts_action=%2Fasset_p
ublisher%2Fview_content&_101_assetEntryId=6533454&_101_type=conte
nt&_101_urlTitle=obzor-pressy-za-1-sentabra-2016-go-1&redirect=ht
tps://cadmed-bb.com
http://vstclub.com/go?https://cadmed-bb.com

https://warmscreen9.webs.com/apps/blog/show/48627708-cyprus-desti
tution-and-riches-details-concerning-poverty-and-riches-in-cyprus